Селекцията на ЦСКА-София е шампионска. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Той похвали "червените" за привличането на Станислав Манолев, Вилмар Джордан и двамата португалци Рубен Пинто и Руй Педро и заяви, че тези футболисти значително ще вдигнат класата на отбора.

"Това е шампионска селекция!", отсече бившият защитник пред нашата медия. "Манолев е страхотен футболист и няма да има проблеми, че не е играл дълго време в официални мачове. Ясно се вижда, че ЦСКА гради отбор за Европа. Преди години бях резервиран към Стойчо Стоилов, но той си върши работата отлично. Прави чудесни, честни и коректни трансфери. Даже му се обадих да го похваля", каза Майкъла.

Относно подписването на Илиян Мицански с Левски, той заяви: "Това е много силен футболист и Левски ще спечели с него. През лятото и ЦСКА го канеше, но се чудеше, защото чакаше оферта от чужбина. Но когато ти се обадят от "Българска армия" и те поканят, трябва да си счупиш краката от бързане, да запалиш колата, да хванеш такси или метро и до пет минути да си пред стадиона. В София човек вече може да се придвижва бързо", добави бившият защитник.