Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на легендата на ЦСКА Георги Илиев преди и след мачовете от елита. Майкъла заяви, че "червените" няма да имат проблеми при домакинството си на Верея и коментира проучването, че "армейците" имат 2 милиона фенове в България. Ето какво каза Майкъла за мачовете от предстоящия кръг в Първа професионална лига:

Локомотив (ГО) – Пирин

"Равностойни отбори, което предвещава труден мач. Той ще се играе на неутрален терен в Пловдив, така че Локомотив не е домакин и губи предимството си. Пирин демонстрира добра форма, македончетата редовно вадят футболисти от школата, които се представят на ниво. Очаквам да няма победител".

Прогноза: 1

Монтана – Черно море

"Тежък мач за Монтана, който спешно се нуждае от точки. Черно море доказа, че може да победи всеки един отбор като гост. Под ръководството на Георги Иванов "моряците" напрекъснато израстват, играят много грамотен футбол и имат високи цели. Черно море определено е фаворит в тази среща и залагам на двойка".

Прогноза: 2

Левски – Локомотив (Пд)

"Много труден мач за Левски. През последните години Локомотив Пловдив играе успешно на "Герена" и през миналия сезон спечели с 3:2, след като изоставаше с 0:2. Едуард Ераносян е наясно, че не трябва да тръгне да се надиграва в този сблъсък. Със сигурност ни очаква много интересен мач и ще заложа на равенството, въпреки че Левски е фаворит".

Прогноза: 2

Дунав – Нефтохимик

"Ще е трудно за Дунав, защото Нефтохимик е много силен на контри и русенци трябва да са много внимателни. Бургазлии имат и добри футболисти и отличен треньор в лицето на Христо Янев. Този отбор може да поднесе изненада във всеки един момент, но предимството на Дунав е спокойствието. Заради него залагам на единица".

Прогноза: 1

Ботев – Лудогорец

"Няма какво да коментираме Лудогорец. Огромна класа за българските стандарти. Ботев може да вземе нещо в този мач при едно условие – ако разградчани решат да им направят коледен подарък. Просто Лудогорец има 8-9 чужденци, които правят разликата".

Прогноза: 2

Берое – Славия

"Славия натрупа доста загуби в последно време и този мач е много важен. Отборът се намира в тежко положение и трябва да започне да побеждава. Владимир Иванов още напипва титулярния си състав, но познава играчите отлично. Славия определено може много повече. Очаквам да вземе точка в Стара Загора".

Прогноза: Х

ЦСКА – Верея

"Верея няма шанс. Опердаши ни в Стара Загора за настроение, но на "Армията" това е невъзможно. Лошото е, че има отлив на публиката на ЦСКА. Четох, че имало проучване за около 2 милиона фенове. Ако това е вярно и всички бяха дали по 5 лв. сега ЦСКА щеше да съществува. Имаме по-малко задължения от Левски, но всичко приключи. Сега има нов отбор, който още не може да бъде приет от привържениците. Те ще го припознаят само с победи".

Прогноза: 1