Левски и ЦСКА най-накрая започнаха да вървят в правилна посока и няма да имат проблеми да спечелят мачовете си срещу Славия и Берое от 7-ия кръг на Първа лига. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

"Традиционно печелим в Стара Загора. И с най-слабия ни отбор преди години ги победихме. И сега ще спечелим", заяви пред нашата медия бившият защитник на "червените". "ЦСКА няма грешен трансфер. За пореден път го казвам – отлична работа на Стойчо Стоилов. Наказанието от УЕФА изигра лоша шега, защото футболистите искат изяви в Европа и да се доказват там. Отборът играе много стабилно в отбрана, напред се отпуши, вижда се настроение, което е страхотно", добави Майкъла.

Той заяви още, че Левски ще победи Славия с два гола разлика и похвали Делио Роси. "Има голяма промяна. Това е треньор с авторитет. При него футболистите се раздават на 120%, а не както при Николай Митов на 50%. Има чудесен синхрон с Даниел Боримиров и ще намерят нужния централен защитник. Славия започна сезона добре, изгря слънце, но се случи какво винаги – последва слънчево затъмнение", завърши Илиев.