Големият проблем на Левски под ръководството на Делио Роси е, че тренира като европейски отбор. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Той се съгласи с мнението на спортния директор Даниел Боримиров, че в последно време "сините" изглеждат много уморени и отдаде това на тежките занимания на италианския тактик. "Просто тренират както трябва и Делио Роси не е съобразил, че нашите футболисти не са свикнали на големи натоварвания. Всичко протича като в европейски отбор, но там играчите се хранят с телешко, а у нас с банички от левче. Личи си липсвата свежест, отборът не пресира, няма агресия и се разчита главно на индивидуалните качества на Габриел Обертан. Но Левски си има треньорски щаб и ръководство и те трябва да се занимават с това, не аз", заяви Майкъла пред нашата медия.

Относно равенството 0:0 с Берое в Стара Загора, той се изказа критично от отзивите на "сините" легенди за резултата. "Четох, че някои са останали доволни от точката, понеже серията от пет поредни загуби е била прекъсната. Вече нямало прокоба на този стадион. Майко мило... Това е Левски и не може да се задоволява с равенства. Но отново повтарям – имат добър треньор, отлично ръководство и те трябва да се занимават с проблемите на "Герена", а не аз", завърши Майкъла.