Днешният мач на Лудогоерц срещу Спортинг Брага от Лига Европа ще е по-тежък, отколкото гостуването на португалците преди две седмици. Това смята анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Според него това е така, защото при положителен резултат разградчани почти сигурно ще прескочат груповата фаза, тъй като в момента са лидери със 7 точки. В класирането следват "Воините от Миньо" с 6 т., а Хофенхайм и Истанбул ББ са съответно с 3 и 1 т.

"Ще има голямо напрежение за Лудогорец, защото още тази вечер може да си гарантира място в директните елиминации. За това залагам на равенство и след това на победа за домакините (б.р. Х/1). В Разград знаят, че това е най-важният им мач в групата. Ще е много тежко, по-трудно, отколкото в Португалия. Брага е силен отбор", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той за пореден път засипа със суперлативи треньора на "орлите" Димитър Димитров-Херо. "Благодарение на него, Лудогорец излъга Брага като гост. Подготви капан, в който съперникът се хвана. За пореден път доказа, че е един от най-добрите български треньори. Очаквам с интерес да видим какво е приготвил за тази вечер", добави Майкъла.