Адмирации за Спортното министерство и министър Красен Кралев да даде базите на ЦСКА на Гриша Ганчев. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Тази сутрин "червените" официално спечелиха конкурса за "Българска армия" и Панчарево, след като бяха единственият кандидат. От аматьорския клуб ЦСКА 1948 също имаха сериозни намерения да се включат в наддаването, но не отговаряха на критериите, обявени от министерството. "Адмирации на Красен Кралев за решението. Така се справи. Сега очакваме да видим Гриша Ганчев какви подобрения ще предприеме. Бъдете сигурни, че ще инвестира много средства", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той добави още, че кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС е несериозна, защото още не е представил изготвен план и не е подкрепен от известен клуб. "Очаквам Боби Михайлов да спечели. Какво е виновно БФС, че имаме един добър футболист – Ивелин Попов. Не може 37-годишният Мартин Камбуров да е сред най-силните в Първа лига. Той е страхотен, но изявите му показват, че отдолу не идват млади играчи. За това са виновни клубовете и треньорите", добави Илиев.