В каквато и форма да се намира, името на Милан може да печели мачовете на отбора. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод гостуването на "росонерите" на Лудогорец довечера в първа среща от 1/16-финалите на Лига Европа.

Той се надява "орлите" да вземат поне хикс, но е наясно, че за целта е нужно повече от футболно майсторство. "Дано днес Бог е българин. Дано Милан закъса, да не се получава нищо в играта му. Всички сме наясно, че разликата е огромна. Това е европейски гранд, от града на модата, Разград има две улици и една пицария. Този мач е чест за Лудогорец, който няма какво да губи. Предостатъчно е, че такъв колос идва у нас. Това е мачът на живота за българския отбор. Голям се става, когато биеш големите. Прогнозирам Х/1", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той назова и най-големия проблем на "орлите" преди дългоочаквания сблъсък. "Това е дългата зимна пауза. Абсолютно безумие! Милан се намира в пика на формата си през сезона, Лудогорец не е играл официален мач от два месеца. Контролите нямат нищо общо с подобни двубои. Сами ние почиваме толкова дълго, никъде по света го няма това. Италианците могат да свалят гащите на всекиго. Помним финала от Шампионска лига с Барселона в Атина през 1994 г. Всички отписваха "росонерите", били в криза, но спечелиха с 4:0", добави Майкъла.

Накрая той заяви, че е хванал бас за равенство довечера, който може да му донесе "тежка вечеря".