Треньорът на Левски Делио Роси още не може да уцели оптималния състав на "сините". Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

При победата с 1:0 срещу Ботев Пловдив на "Герена", италианският тактик пусна титуляри Йерсон Кабрал и Станислав Костов. Двамата обаче тотално разочароваха с изявите си, а смените им Габриел Обертан и Паулиньо значително раздвижиха "синята" атака.

Именно след комбинация помежду им, Роман Прохазка центрира в наказателното поле и Пламен Димов си отбеляза автогола, с който Левски стигна до трудния успех. "Определено не играха добре. Според мен имат по-добри варианти за титуляри, отколкото срещу Ботев. Но кой съм аз, за да давам акъл на Делио Роси? Той е доказано име, имат си ръководство, така че нямам право да ги коментирам. Трябваше обаче да разцелуват Пламен Димов", заяви Майкъла.

Той добави, че "сините" едва ли ще имат проблеми при гостуването на Септември София. Срещата ще се играе утре от 17.30 часа на националния стадион "Васил Левски".

Преди нея Левски заема 3-то място с 42 точки и за момента няма изгледи, че ще успее да се предвижи напред, тъй като Лудогорец (51) и ЦСКА (50) имат солиден аванс. Септември пък се намира на 10-та позиция с 24 т.