Давиде Мариани се очертава като новата звезда на Левски за предстоящия сезон и на него ще се разчита най-много. Мнението е на легендата на тима от 80-те години на XX век Михаил Вълчев.

"Под ръководството на Хубчев се вижда желание у играчите, движение по терена, отборът се прегрупира бързо и започва от дълбочина атаките си - коментира Мишо Вълчев пред "България днес".

"От началото на сезона Мариани ми прави много добро впечатление и мисля, че ако продължи с това представяне, ще е новата звезда на Левски. Но да не забравяме и да не подценяваме още Горанов, Тиам, Станислав Иванов".

"Имаме млади момчета, които са добри и ще се развиват при Хубчев. Много се говори за това, че трябва да се взимат собствени кадри, но за Левски това не е решение".

"Целите и амбициите на "Георги Аспарухов" са високи, а на момчетата им трябва време. Затова са нужни опитни футболисти. Не всяка година школата дава нужните за първия отбор играчи, затова те трябва да се обиграват в други тимове".

"Публиката ни иска успехи и добра игра във всеки мач, няма кой да чака футболистите да се развиват", коментира още легендарният голаджия.