"На празни трибуни настроението за игра ще е различно, но очаквам да стане добър мач". Това заяви в интервю за "Хоризонт" Георги Василев. 74-годишният треньор е бил шампион с ЦСКА и Левски и продължава да следи случващото се в двата клуба.

Както е известно, по програма срещата между футболните отбори на ЦСКА и Левски е в събота от 15.00 часа на стадион "Васил Левски" и ще бъде предавана пряко по програма "Хоризонт" на БНР.

"Ситуацията е доста сложна, че може да има мач, но може и да няма. Проблемите има и в двата отбора от този характер. Да си пожелаем, че ще направят отбор и зарадват привържениците на футбола. Има интерес, защото и в двата отбора има нови треньори. Ако говорим за лидер, за фаворит, то ЦСКА е с една крачка по-напред от Левски. Има повече нови и добри футболисти. Ще бъде дебют и за двамата треньори. Бруно Акрапович започна с успех за купата срещу Ботев (Ихтиман), но този мач трябваше да се играе преди това. Славиша Стоянович е бил начело на Левски, но сега ситуацията е различна. Отборът на Левски не изглежда така, както му се иска на треньора, на запалянковците. В този мач всеки надскача свойте възможностите. ЦСКА е в по-добро психологическо състояние, но заради новите треньори ще има допълнителна мотивировка за футболистите. Дано това бъде първи, но и последен мач без публиката. Без хора по трибуните ще има малко чиновнически вариант. Хората по трибуните определено дават стимул и тонус за добро представяне на отборите в такъв мач", каза Георги Василев.