Легендата на Левски – Стефан Аладжов навърши 74 години вчера. А любимият му клуб не пропусна да му честити.

Рекордьорът по мачове коментира последния двубой с Локомотив Сф и представянето най-вече на защитата на тима, която за пореден път отнесе доста критики от Станимир Стоилов след двубоя. 

"И аз мисля, както Станимир Стоилов, че единственото нещо, от което трябва да сме доволни, са трите точки. Много измъчено спечелихме. В защита положението е от слабо към по-слабо. Добре, че Ники Михайлов поне беше на висота. И за Мъри е голяма мъка с тези футболисти".

"Билал Бари най-после вкара – според мен банкет трябва да дава. Защитник да бяхме сложили вместо него – щеше да има повече голове", каза Алджов пред Мач Телеграф.

"Иван Горанов го познавам и имам впечатления за него, още докато беше в спортното училище на Левски, в което аз работих доста години. И той е на моменти. Понякога имам чувството, че се изключва от играта. Слага капитанската лента, но и от него очаквам много повече".

"Толкова слаб старт като този сезон не сме имали. Поне на „Герена“ да биехме. Вече който си иска ни бие на нашия стадион – Славия, Арда… Със сигурност има промяна при Станимир Стоилов, но Мъри не играе на терена. С тези футболисти трябва да избутаме до зимата и тогава да си решаваме проблемите".

"Наско Сираков каза да не очакваме големи селекции, както и че ще вземем до трима нови. Според мен трима изобщо няма да ни оправят. Трябват ни много повече“, заяви легендарния ляв бек, чийто рекорди по мачове трудно ще бъдат надминати скоро.