Легендарният бивш треньор и играч на ЦСКА Аспарух Никодимов е категоричен, че армейците трябва да потърсят алтернатива на Греъм Кери, който има семейни проблеми и не е ясно, доколко ще може да се разчита на него през пролетта.

“ЦСКА се нуждае от разиграващ, креативен халф, който да дирижира играта в предни позиции. Футболист, който да може да даде последния, извеждащ пас. През есента с тази задача бе натоварен Греъм Кери. Доколкото се разбра, в момента той има семейни проблеми и не е с отбора".

"Никой не бива да очаква нещо от него в този момент, тъй като той трудно ще постигне пълна концентрация. Затова на “Армията” трябва да са наясно, че има вероятност да не могат да разчитат на Кери във всички мачове, а и той да не е в оптимално състояние".

"Още повече е спорно, че ирландецът е най-подходящата опция за позицията зад нападателя. На ЦСКА му трябва нещо повече от добрия ляв крак на Кери, за да се бори с Лудогорец. Нужна е алтернатива в тази зона".

"Видно е, че в Разград се стремят да изчистят слабостите си, които демонстрираха в последните месеци, и предприемат бързи действия. ЦСКА трябва да подобри качеството, а реферите да спрат с грешките си в една посока".

"Не бяха един и два случаите, когато или главният, или страничният съдия или не виждаха, или бъркаха по начин, който ощетяваше съперници на Лудогорец, което влияе в битката за титлата”, категоричен бе пред “Тема Спорт” Паро. Той взе отношение и по казуса със стадион “Българска армия”.

“Стадионите са болна тема в България от много години. Харесва ми, че новият министър е активен и демонстрира желание да помогне. Познавам го, той е амбициозен, млад човек, но е важно каква подкрепа ще получи от тези, които са над него. За мен е належащо и е крайно време държавата да помогне за стадионите на всички отбори".

"Тук не става въпрос за ЦСКА, Левски, Пловдив или който и да е. Хората навсякъде заслужават хубави съоръжения, на които да отидеш с удоволствие, да заведеш семейството си и да се чувстваш комфортно”, завърши Никодимов.