Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла изрази задоволство от представянето на тима на Саша Илич срещу Черно море. Майкъла е оптимист за предстоящото дерби с Лудогорец в Разград, което има пряко значение относно борбата за шампионската титла.

"Добър мач срещу Черно море, изтървахме много положения. ЦСКА победи с 2:0, а можеше да е и 4:0. Това в плейофите е добре, тук отборите не са случайни. Сега излизаме за победа в Разград. Давам голям шанс ЦСКА да вземе мача. Ако начело на Лудогорец не беше застанал Петев, щях да дам още по-голям шанс".

"Много ми хареса колко много фенове на ЦСКА бяха отишли в Пазарджик. Вярвам, че така ще бъде и в Разград. Феновете на ЦСКА правят разликата. От гледна точка на футболистите това не е толкова труден мач, защото няма какво да губиш - излизаш единствено за победа. Това е мачът! Професионалните футболисти за такива мачове мечтаят и чакат. Биеш и си шампион".

"На Левски феновете също заслужават уважение. Според мен те трябваше да бъдат и в управлението на клуба, след като дават пари. В отбора им има добри чужденци, но като цяло чужденците играят за себе си, а не за емблемата. ЦСКА 1948 можеше да бие Левски, въпреки че по едно време отборът на Топузаков имаше инициативата. След почивката обаче домакините изпуснаха победата. Моите уважения към Топчо, но след като си тръгна Мъри Стоилов, Левски трябваше да заложи на по-опитен и доказан специалист". 

"Очаквам през следващия сезон Левски да се бори за позиция между трето и пето място, както сега. Е, могат да вземат купичката, тя си е утешителна награда. Малко за радост на феновете. Тази година мисля, че ЦСКА 1948 ще вземе купичката. Защо не двата трофея да са в червено, да няма сърдити. Дай боже ЦСКА да спечели шампионската титла преди да започне строежът "Армията". Ще бъде отлично", каза Майкъла пред "Спортал".