Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов-Паро направи равносметка на отминалия сезон и даде висока оценка на работата на треньора Саша Илич.

"Червените" завършиха на втората позиция с 1 точка по-малко от Лудогорец, който стана шампион за 12-и път. В последния кръг ЦСКА разгроми с 2:0 Левски, но в същото време Лудогорец спечели с 1:0 във Варна срещу Черно море.

"Пирова победа, която се оказа без значение. Факт е, че влиза в историята и това е добър резултат за ЦСКА. Лошото е, че сами си "изядохме" хляба. Видя се, че Лудогорец не са нищо особено. В някои моменти им помагат. Като погледнем реално, спокойно можехме да си вземем много мачове на "Армията" и да сме с три или четири точки пред тях.

Треньорът и отборът се напаснаха. Сега предстои да видим кои ще останат и кои ще си тръгнат. Така е в България. Купуваме евтино и продаваме скъпо. Не можем да упрекваме никого, защото така се издържа ЦСКА. Саша Илич се справя отлично начело на отбора. Той вече познава обстановката и знае какво му е нужно.

Яд ме е, че ЦСКА можеше да стане шампион, но Лудогорец са по-добре организирани с някои неща", казва още Паро пред "Мач Телеграф".