Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира пред Спортал актуални теми от родния футбол. Майкъла изрази задоволство от победата на "червените" над Левски с 2:0.

"Срещу Левски спасихме сезона, така да се каже. Бихме Левски, значи добре. Какво друго ни остава? Отборът се хвърли, трябваше да бием с още. Можехме спокойно 4:0 да бием. Трябваше ЦСКА да им лепне "четворката" на Ицо Стоичков. Като ги хванеш така, трябва да ги биеш".

"Не разбрах защо пуснаха да пази това момче Андонов. Не му знам качествата, може да стане добър вратар, но като няма опит и самочувствие, пусни го или срещу Ботев (Враца), или в някой друг мач при 2:0 за Левски. Момчето не знаеше къде се намира, не се прави така. Ще вземат да го съсипят."

"За титлата няма какво да говорим. Лудогорец за поредна година показва, че е най-добрият отбор. Почти винаги става едно и също. Бях казал, че ще финишират с десет точки преднина, в момента водят с девет. Няма какво да стане, макар че ще е хубаво да ги бием - Ел Маестро да запише една победа над Лудогорец и да продължи да се утвърждава. И, разбира се, трябва да вземем купичката".

"Хубаво е за Левски, че са платили главницата на НАП, значи са изкарали много милиони от продажбата на играчи. Догодина Левски пак ще се бори за трето-четвърто място".

"Не ми харесва, че в ЦСКА няма българи, Лудогорец вече има повече българи от нас. Срещу Левски излязохме изцяло с чужденци, нямаше един българин за разнообразие. Публиката на ЦСКА е единственото нещо на топ ниво, те са истинските професионалисти към този момент - страхотни! Отидох да видя как вървят дейностите по "Армията" - стадионът ще стане, всичко е точно".

"В България обичаме да се занимаваме с кокошкарски работи - таблото, насипите, жалба, това, онова... Всичко ще стане. А козирката ще я подарим на "сините", да си я сложат на блокчето. Аз вече го предложих това нещо, Ицо е на същото мнение. Жалко само, че не ги бихме с 4:0 или 5:0. Бяха готови", каза Майкъла.