Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg. Представяме ви нашата рубрика, която е посветена специално на Евро 2016.

В нея участва красивата страна на спортния отдел на Bulgaria ON AIR – Десислава Джерманска, Ваня Симонска и Велислава Миланова.

Трите прелестни колежки ще кръстосат шпаги помежду си на шампионата на Стария континент и ще дават своите прогнози за всеки един мач.

Според регламента, познат знак носи една точка, а познат точен резултат три точки. След финала на 10 юли ще обявим победителя, за когото е приготвена специална награда.

Прогнозирайте ТУК срещите от Евро 2016 и спечелете страхотни награди

Временно класиране:

Ваня – 44 точки
Деси – 35
Вели – 33

Ваня

Уелс - Белгия 1:2 

Мач, в който излизат два равностойни, за мен, съперника. Преди сблъсъка в лагера на белгийците се натрупаха доста кадрови проблеми и то в защита, докато от другата страна положението на пръв поглед изглежда добре. Белгия има Еден Азар, а Уелс Гарет Бейл. По мое мнение и двата отбора ще допуснат попадение във вратата си, въпросът е кой ще надлъже, защото двубоят ще се реши още в редовното време. В последните сблъсъци помежду им Уелс се представи по-достойно, но не пречи точно в най-важния мач да отстъпи. 

Деси:

Уелс – Белгия 1:2

Томас Вермален получи червен картон в осминафиналите и така белгийската защита сериозно я закъса. Съперничеството между Уелс и Белгия е доста оспорвано. Двата отбора бяха в една квалификационна група за Евро 2016 и там именно британците се оказаха “препъни камък” за белгийците - загуба с 0:1 и равенство 0:0. Отборът на Белгия, който е сред фаворитите на това първенство, не само няма загуба до момента, но записа четири поредни победи и забележете - без допуснат гол! Уелс имат едно поражение – срещу Англия, но са леко неуверени на моменти. Белгия играе подчертано атакуващо и бележи много, но си мисля, че днес няма да е така.

Вели:

Уелс - Белгия  1:3 

Белгия вече не е скрит фаворит на това Европейско. Въпреки добрата игра на Уелс до момента, очаквам победа за белгийците, които си имат Еден Азар. Белгия има проблеми в защита, но смятам, че разполагат с повече футболни аргументи.