Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона".

В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос. 

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности.

Днес публикуваме нов материал на Габриел Иванов, който е фен на ЦСКА и коментира драматичното отпадане от Ботев Пловдив на 1/2-финалите за Купата на България.

Изпращайте вашите материали на info@gol.bg.

В часа, в който пиша това, петима души пътуваме обратно към родния град, след заслуженото отпадане на ЦСКА от Ботев(Пд) за Купата на България. Гробна тишина. Боли ли, боли...

Въпросът е към Любо, Ганчев и човекът, който е псевдо-скаут - Стоилов. Как смятате да върнете тези 15-тина хиляди фенове на стадиона отново? Да, Любо промени отбора, Гриша Ганчев купи емблемата и даде старт на проекта "Арена ЦСКА", а Стоилов... Той какво всъщност прави? Защо нямаме ляв бек, плеймейкър, вратар, крило като Десподов? Ехо, Стойчо????

Трудни дни предстоят, а сценарият от миналата година се повтори. ЦСКА загуби всичко за 1 седмица. Болката си е за нас и за играчите, които въпреки че опитаха, дадоха недостатъчно, за да се наричат шампиони на 15 май, когато Любо обеща, че ще играем финал. Само че играчите на Любо този път не пропуснаха 15, 18, 20 минути, а 45 и общо 65 от 180. 1/3 от двата мача проспахме и получихме 4 (!) гола.

Нещо трябва да се промени, като се започне от скаутското звено и стигнем до "наливането" на повече пари за качествени футболисти. Да, съдиите спираха ЦСКА неколкократно, но положението в евротурнирите няма да е по-различно в игрови план и ни чака ранно отпадане в предварителните кръгове.

Изводите са за нас и най-вече за ръководството. Другият сезон какво ще гоним?

Винаги верни!

Габриел Иванов, специално за Gol.bg