Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона".

В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос. 

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности.

Днес публикуваме материал на Габриел Пърев, който изразява своето разочарование от напускането на Любо Пенев от ЦСКА.

Изпращайте вашите материали на info@gol.bg.

Не, не сте! Никога и никой няма да бъде по-голям от ЦСКА!

Г-н Гриша Ганчев, ЦСКА е клуб, който в продължение на 70 години се е управлявал винаги и само със сърце! ЦСКА не е бизнес и ако ние, феновете, мечтаем за купи и титли, а Вие - не, "играйкането", както го наричате, ще продължи вечно. 

Да се подиграете с Любослав Пенев, който е червен от главата до петите, е меко казано позорно. Този човек винаги е излизал с името и лицето си и е казвал в прав текст истината. Както го правеше в предните 3 месеца, когато съдиите се гавриха брутално с ЦСКА, а ръководството се отчете с един клип в подкрепа на Любо. Само един едноминутен клип. ЦСКА е място за мъже! Все повече започвам да се съмнявам в наличието на такива на "Армията". Още повече след като вече Любо не е начело на клуба. Подкрепата към него е безрезервна и това се потвърждава от всеки един коментар в официалната страница на ЦСКА, ако изобщо някой я гледа...

Да водите "разговор" с Генерала, чрез масовите медии за комуникация, не подхожда на най-титулувания клуб в България и лично мен ме кара да се срамувам.

КОИ бяхте вие, че да се изправите срещу живата легенда на ЦСКА? КОЙ ви каза, че сте по-големи от ЦСКА? КОГА ще започнете да работите за добруването на клуба? КАК ЩЕ ВЪРНЕТЕ ЛЮБОСЛАВ МЛАДЕНОВ ПЕНЕВ? 

Осъзнайте се! Дори и в случая да не беше Любо капката, която преля, трагични сме и на терена! Вижте ни скамейката, докога ще си "цъкаме" със свободните агенти, докога ще се търси възможно най-изгодната оферта за играчи като Десподов, вместо да се търси възможността такива футболисти да бъдат задържани възможно най-дълго?

Г-н Ганчев, объркахте ЦСКА с един друг отбор, а нов стадион и емблема, която все още не можем да носим заради "игрички", няма да спасят положението. Изстрадахме достатъчно.

Не предизвиквайте избухването на червената общност, защото тогава няма да има никой предпазен. 

НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ЦСКА!

Габриел Пърев, специално за Gol.bg