Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона".

В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос. 

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности.

Днес публикуваме нов материал на Александър Линдарев, който за пореден път излива душата си за ЦСКА.

Изпращайте вашите материали на info@gol.bg.

Снощи се прибрах се от "Армията" бесен. Както вероятно и повечето "армейци". Има едно предаване по "Дискавъри", казва се "Ловци на митове". Не знам дали още го дават, но преди години съм го гледал. Там разбиваха митове.

Та има един израз, че като се обърне каруцата, имало много пътища. Ситуацията в ЦСКА е такава, че разбива на пух и прах тази поговорка. Няма. При нас каруцата се обърна, но много пътища няма. Горе-долу само един е.

Черно море да ни поведе 0:3 на "Армията" е катастрофа. В клуба трябва да се действа с хладък ум. В началото на сезона сме, нищо не е загубено. Ноооо, време за губене няма.

Добри Митов в ЦСКА го доведе Любо Пенев, заедно с още един куп бездарници, но това е друга тема. Та той е първият, който на секундата трябва да се изнесе. Добро момче е, но не става за ЦСКА. Дори имам съмнения, че изобщо ще се развие в сферата. Както и да е. Пожелавам му успех.

Благодарен съм на Люпко Петрович, че опита да помогне, но тая работа не е, като оная работа. Стига толкова! Мина ти времето. Нито съветник, нито никакъв. Самолета и в Сърбия! Чичо Митко да си се върне почетен президент и това е. 

Ако между футболистите има някакви разногласия, караници, неспазване на дисциплина, или каквото и да било друго...тези неща да бъдат изчистени още в близките часове. В ЦСКА трябва да работи колектив, а не сбирщина! 

Виновниците да си понесат последствията! Нужда от изпадане в истерии нямаме. Но трябват действия. Защото футболисти имаме. Имаме атрактивни и атакуващи играчи и защитно мислещ треньор. Няма как да стане.

Незабавно отстраняване на треньорския щаб! Изпуснаха отбора! Не е късно и не изпадайте в излишни драматизми. Най-лесно е да оплюем всички. Каруцата се обърна и очевидно ще търсим път в трудни времена. На прага сме на мача с Осиек, а сме в безизходица.

Александър Линдарев