Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона". В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос. 

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности.

Днес публикуваме материал на Винсънт Димитров, който прави любопитен коментар за бъдещото ново съоръжение на ЦСКА. Изпращайте вашите материали на info@gol.bg. Мнението на всеки от вас е важно за нас.


"ЦСКА - София ще има най-модерния стадион в България и той ще е готов за експлоатация в началото на 2025 година. Съоръжението ще е с капацитет между 15 000-18 000 места и подземен паркинг, а от фирмата, която ще го изгражда, се надяват на него да домакинства и националния тим. Очакванията са строителните дейности да започнат още през есента на 2023 година, а цената да е между 80 и 90 млн." 

Тези гръмки слова бяха обявени от ЦСКА-София още в началото на 2023 година. Подобни партенки се пускат от "Армията" вече всяка седмица, а резултатите са видими.

"На 11 декември ела да видиш как съм вкарал багерите вътре и съм започнал с копането, пък онзи да ходи да се оплаква на който си поиска. На 11 е първият багер, който лично аз ще вкарам вътре. Да си знаят, още сега им го казвам!", пък се зарече Христо Стоичков на 8 декември 2023.

Какви багери, какви пет лева, бе Ице? На "Армията" има само руини и...химически тоалетни, а вече сме минали средата на февруари 2024.

Тая дъвка с новия стадион отдавна се изтърка и на феновете им писна. Няма кой да му се върже вече на Гриша Ганчев. Думите на Ганчев от години не тежат и не срещат подкрепа в огромна част от привържениците на ЦСКА-София, които са убедени, че босът само печели време и се опитва за пореден път да тушира напрежението.

Не може вече 9 години да си на "Армията" и да се гордееш с две купички. Та то дори и Лупи направи ЦСКА шампион, но не и Гришата. За него всички са виновни – държавата, бившите управляващи, Стойчо Младенов, Лудогорец, БФС, съдииите – само той за нищо не е виновен. Приказки от 1001 нощ и прах в очите на хората. Както е било досега, така ще бъде и занапред - ЦСКА-София просто ще си "играйка". 

"Господине, докога ще си играйкаме", попитаха го част от лидерите на сектор "Г". Сектор, който е уникален не само за България. Сектор, който е скандирал дори името на Стамен Белчев, но за 9 години нито веднъж това на Гриша Ганчев, няма и да го направи. 

ЦСКА-София си "играйка" по родните терени и лъска калъфките за второто място. И точно когато се разиграе и нещата придобият нормален и завършен вид, започва гаражна разпродажба - трансфери, наеми и изпращане по куриер на всичко читаво в състава. Политиката на клуба е от типа "бит пазар" и алъш-вериш. Будна кома, това е ЦСКА-София. Ами и на децата е ясно вече, че проблемът не е в треньора, играчите или Лудогорец. 

"ЦСКА-София направи поредната крачка напред към събарянето на стария и изграждането на новия стадион... 

"Червените" са на финалната правата...

"ЦСКА-София планира до дни да започне реновацията на клубния стадион "Българска армия"...

"Очаква се в следващите няколко седмици да бъде обявена обществена поръчка...

Да, да, да ... И един мармот завива шоколада в станиол. Баста! Гриша Ганчев заслужено може да се похвали с построяването на нов стадион, но в Ловеч. На "Армията" още чакат багерите...

Винсънт Димитров, специално за Gol.bg