Купите и медалите са най-важни в спорта, но далеч не са всичко. Особено в женския. През изминалата година много атлетки, гимнастички, плувкини и тенисистки показаха прелести като компенсация за слабите си резултати. Някои от тях спечелиха и медали, но рядко най-красивите са и най-добрите.

"България Днес" представя някои от най-сексапилните спортистки, които спечелиха слава на състезанията и извън тях. Сред тях по обясними причини липсват щангистки и боркини, но се надяваме в бъдеше и сред тях да се пръкнат красавици.

Дария Клишина

Русото изкушение Дария Клишина бе единствената руска атлетка на олимпиадата в Рио. Не се представи особено добре в скока на дължина, но украси със славянска красота бразилската столица. В края на есента стопли мъжките сърца със снимка, на която показа сочното си дупе.

Алекс Морган

Американската футболистка Алекс Морган е обявявана за най-красивата спортистка отвъд океана. Тя е добра и с топка в краката, но предпочитаме да се наслаждаваме на разголените й снимки извън терена. За радост тя направи няколко секси фотосесии през тази година.

Мишел Дженек

Мишел Дженек няма особени успехи в бягането с препятствия, но не може да бъде прескочена в една класация за секси спортистки. Австралийката заработва допълнително и като модел, което не е изненадващо на фона на дългите й крака и перфектно тренираното тяло.

Цвети Найденова

Златното момиче Цветелина Найденова е една от най-големите красавици в ансамбъла по художествена гимнастика. След като спечели бронзовия медал в Рио и се "пенсионира", Цвети се отдаде на екзотични пътешествия с любимия мъж. Тя захвърли трикото и показа секси фигура по бански на баровска яхта.

Ивет Лалова

Ивет Лалова сякаш се разхубавява след всяка изминала година. 32-годишната спринтьорка се представи страхотно на олимпиадата в Рио и показа българската красота и на бразилците. Както на всяка олимпиада, Ивет обра точките на феновете и бе сред най-следените от фотографите атлетки.

Южени Бушар

Канадката Южени Бушар за мнозина е най-секси тенисистката в момента. 22-годишната хубавица е фенка на нашия Григор Димитров, но ще трябва да дочака реда си след Никол Шерцингер. През тази година Бушар започна все повече да пуска разкрепостени снимки, като на последната показа невероятното си дупе, за което милиони мъже мечтаят.

Маргарита Мамун

Рускинята Маргарита Мамун донесе екзотична красота на олимпиадата в Рио и си тръгна със златен медал от художествената гимнастика. Мамун е плод на любовта между бангладешец и московчанка и резултатът определено е добър. "Приличам на баща ми, но съм истинска рускиня", казва Маргарита, която по подобие на повечето гимнастички показва прелестите си предимно на състезателния килим.

Кейсиди Куук

Кейсиди Куук е неособено известна състезателка по скокове във вода, но е американска гордост със своята красота. Кейсиди бе яко нахокана от треньорите си за слабото представяне на игрите в Рио, но попадна в редица класации за най-сексапилните спортистки в Бразилия. Скоро може и да спре да скача във вода, но едва ли ще престане с разголените си снимки.

Линдзи Вон

През изминаващата година Линдзи Вон прекара повече време в заснемането на горещи фотосесии, отколкото по студените ски писти. Бившата на Тайгър Уудс запълваше времето си със секси пози във фитнеса и не пропускаше да се похвали с формите си. Линдзи за кратко се върна в ските, но отново се контузи и напоследък все по-често позира без грейка.

Мария Баликоева

Сексапилната руска голфърка Мария Баликоева трябваше да спасява турнира на олимпиадата в Рио, след като повечето й колеги се отказаха заради страх от вируса зика. Мария е популярна не толкова с уменията си със стика, а с разголените фотосесии за мъжки списания в родината си.

Цветана Пиронкова

Цветана Пиронкова се ожени през тази година и изненадващо показа секси снимки от медения си месец на Карибите. Пиронкова рядко си позволява да се разголва, но очарова феновете си с фотоси от плажа. На него Цвети показа перфектно дупе, а след това редица тенисистки последваха примера й и показаха задните си части на феновете.

Юлия Ефимова

Американските плувкини не говорят с рускинята Юлия Ефимова, но това не пречи на родената в Грозни спортистка да е сред най-красивите в басейна. Тя бе уличена в използване на допинг преди години, но за разлика от повечето си колежки, е запазила женското в себе си. Юлия взе медал от олимпиадата въпреки освиркванията на публиката и се превърна в герой в родината си.

Анастасия Ашли

Анастасия Ашли продължава да е посредствена в карането на сърф, но не и в сексапилните пози. Ашли печели много, показвайки тялото си, изваяно във водите на океана. През изминалата година калифорнийката доби още повече популярност и ни зарадва с не една и две разголени снимки.

Жаклина Юркович

Жаклина Юркович далеч не е като Линдзи Вон на ски пистата, но изобщо не отстъпва на красотата й. Словенката е само на 19 години и по-всичко изглежда, че за нея тепърва ще се говори. Успехите й в състезанията се броят на пръсти, но за сметка на това феновете й в социалните мрежи вече са десетки хиляди.