Григор Димитров отново стана за смях, след като отпадна в третия кръг на силния "Мастърс" турнир в Маями. Той бе победен от абоната си Жереми Шарди, който стигна до успеха в два сета след 6:4, 6:4 и така се класира за следващата фаза на турнира.

Като цяло нашето момче не се намира в никак добра форма и това е негова четвърта загуба за последните му пет мача в тура и определено той трябва да направи нещо по въпроса със слабата си форма.

Дори по време на мача легендарният Борис Бекер коментира в социалните мрежи, че харесва много българина, но изобщо не разбира защо играе толкова слабо напоследък.

Шарди стигна до успеха в двата сета по като цяло идентичен начин. Той проби в последния гейм на всеки един от тях, като Григор буквално му подари пробивите.

В първия сет нашето момче направи груба непредизвикана грешка и след това не успя да вкара смач от мрежата и си заби топката в собственото си поле. Във втория сет той имаше аванс от 30:0 на своя гейм, но последваха четири поредни точки за Шарди.

Това бе пети мач между двамата и втори успех за французина.