Италианската звезда на Ница Марио Балотели за пореден път демонстрира, че не е от скромните. Футболистът определи себе си като един от 10-те най-добри футболисти в света.

"Кристиано Роналдо и Лионел Меси са играчи от съвсем друго ниво, те превъзхождат всички. Но мисля, че се намирам в десетката на най-добрите футболисти в света.

Мога да бъда в списъка на едно ниво с Неймар, Антоан Гризман и Пауло Дибала. Те са по-високо от мен само заради спечелените титли. Дибала участва в два финала на Шампионска лига, а аз нямам подобно постижение", каза Балотели, за който се твърди, че ще се звърне в Италия през лятото.

Действащият контракт между нападателя и Ница изтича след края на сегашния сезон. По-рано се съобщаваше, че френският клуб не е готов да увеличи заплатата на 27-годишния футболист по новия договор, ако отборът не се класира за Шампионска лига.

В същото време президентът на Ница Жан-Пиер Ривиер разкри пред медиите,че е много вероятно Балотели да напусне тима, ако отбора отпадне от турнира Лига Европа.