Капитанът на индийския Керала Бластърс Сандеш Джинган отправи сериозна критика към Димитър Бербатов и неговия престой в тима.

Джинган говореше преди началото на новия сезон в местната Суперлига като обясни, че не разбира нуждата от една голяма звезда като призова да се даде шанс на индийските футболисти.

Като довод срещу привличането на голяма звезда той използва именно привличането на Бербатов, който определено не донесе нужния принос за отбора.

На заминаване от Индия пък българинът използва своя профил в Instagram, за да разкритикува треньора Дейвид Джеймс.

"Какво значи звездна покупка? Голямо име, нали така? Не съм против, но понякога нещата не се получават. Когато привлякохме Арън Хюз, той беше топ играч. Риск е. Етикетът звездно попълнение добавя напрежение", започна Джинган, цитиран от Новспорт.

"Привлякохме Бербатов и не се получи добре. Той не бе достатъчно мъж, за да излезе и да говори пред треньора и публикува в Instagram. Ако си мъж, излизаш и говориш".

"Нямам какво да коментирам, той направи това, което трябваше да направи. Окей е, дойде, направи каквото можа, не се получи за него и за нас. Нуждаем се от добри играчи, това е", допълни капитанът на Керала, който е оптимист за новия сезон.