Дунав - ЦСКА, среща от 16-ия кръг на Първа лига, стадион "Градски", Русе. 15:00 часа.

Вероятните състави на двата отбора:

ДУНАВ: Антонов, Динков, М. Ковачев, Попадийн, Петров, Станоев, Балджийски, Васев, Коконов, Св. Ковачев и Ахмедов

ЦСКА: Черниаускас, Манолев, Чорбаджийски, Бодуров, Жеферсон, Малинов, Пинто, Десподов, Тиаго, Жоржиньо и Мауридес

Прогноза на Gol.bg:
Гостите от столицата са фаворити за успеха в този мач и трябва да постигнат победата на всяка цена, ако отборът иска да остане близо до първото място в класирането и да продължава да се бори за титлата в Първа лига.

Ел Маестро няма проблеми с контузени и наказани състезатели, макар че има проблеми с много играчи с паспорти извън ЕС, които не могат да попадат едновременно в групата за двубоите на тима преди на някои от тях да се изкарат български паспорти. 

В състава на русенци също няма проблеми с контузени и наказани състезатели. Отборът се раздели вчера с Александър Александров, който си тръгна от клуба по свое желание заради лични проблеми в родния му Перник. 

Преди този мач ЦСКА е втори в класирането с 3 точки по-малко от лидера Лудогорец, но и само с точка повече пред третия Левски. Отборът има на сметката си четири победи и реми в последните пет мача от елита.

Русенци живнаха при Людмил Киров, но в крайна сметка отборът все още не прилича на това, което бяхме свикнали да го виждаме преди две години, когато "драконите" успяха по сензационен начин да се класират за Лига Европа.

В последните пет преки мача между двата тима ЦСКА има на сметката си четири победи и една загуба, като и при четирите си успеха не е допуснал гол от този противник. 

Нашата прогноза за мача днес е успех с 3:1 за гостите.

Прогноза: Дунав - ЦСКА 1:3