Уест Хям официално привлече в редиците си бившия френски национал Самир Насри, който изкара успешен пробен период в тима.

Новината бе потвърдена в сайта на "чуковете", а договорът му е до края на сезона, но с опция за удължаване. Самият футболист бе наказан за 18 месеца заради употреба на допинг, но от днес наказанието му изтича и ще може да играе за новия си тим.

"Избираш клуба според неговите амбиции, а аз си мисля, че Уест Хям има всичко необходимо, за да бъде един от най-големите клубове в цяла Англия", обяви самият Насри пред официалния сайт на тима. 

"Отборът има страхотна база, а освен това и амбициозни собственици, които са готови да инвестират доста средства само и само да създадат качествен отбор. Всичко тук е налице, за да се правят велики неща". 

Двамата с мениджъра на "чуковете" Mануел Пелегрини се познават от съвместния им престой в Манчестър Сити, а чилиецът е убеден, че франският халф ще може да вдигне класата на отбора.

"Той е играч, който очевидно познавам доста добре от нашата съвместна работа в Манчестър Сити и съм щастлив, че отново ще имам възможността да работя заедно с него", каза накратко чилийският специалист.