Този мач е възлов и за нас, и за тях, обяви селекционерът на българския национален отбор Красимир Балъков преди европейска квалификация срещу Черна гора, която е утре.

"Не е добре никой треньор да има толкова много проблеми, но и колегата от националния отбор на Черна гора също има проблеми. Трябва да се вземат решения в последния момент. На Георги Костадинов му прави чест, че е тук, независимо от контузията. Готов Е за мачовете. На 99% съм наясно със състава", започна Балъков. 
 
"Съперникът има доста силни футболисти, но сме готови с варианти. Ще се опитаме да излезем победители в този мач. Освен Англия, всички други искат да побеждават, отборите са изравнени. Минусът е, че нямаме много играчи в големи европейски клубове. Виждам позитивно развитие. Знаете каква е нашата цел. Там трябва да се съсредоточим. Тези мачове са за чест. Всеки мач обаче ние играем за победа", коментира още Балъков.
 
"Черна гора има двама нападатели, изключително опасни, имат и опитни футболисти в средата на терена, няма да ни бъде лесно, наясно сме със задачата, която ни очаква. Имаме си и силни страни, надявам се да покажем добро лице и синхрон, разчитаме на характера и колектива, както и заряда, който искаме ние като треньори от футболистите", добави още той.