Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан бе много доволен след убедителния успех с 6:0 над турския гранд Галатасарай в снощната среща между двата тима от групите на Шампионската лига. 

"Мисля, че изиграхме един наистина страхотен мач, имахме "суха" мрежа, а освен това показахме респект към съперника си до самия край и не му дадохме да направи нищо", коментира специалистът на пресконференцията след мача.

"Родриго без съмнение бе страхотен, това момче е само на 18 години и успя да вкара хеттрик в Шампионската лига. Изключително сме доволни от него. Когато получава шанс да играе, той винаги се справя добре със задачите си". 

"Работи много усилено и прави нещата по правилния начин. Може би обаче всички сме изненадани от трите му гола, но той е наистина страхотен талант.

"Логично е, че можем да бъдем доволни от резултата срещу Галатасарай. Да победиш с 6:0 в Шампионската лига е наистина впечатляващо. 

"Можехме да се отпуснем, тъй като имахме солиден аванс на полувремето, но не го направихме. Искам да подчертая, че изиграхме един наистина перфектен мач тази вечер".