Оксфорд Юнайтед съвсем очаквано загуби от Манчестър Сити снощи с 1:3 за Дънкан Фъргюсън ще води Евертън и в съботния мач срещу Арсенал от Висшата лига, независимо че Карло Анчелоти е много близо до това да бъде обявен за мениджър на клуба. 

Очаква се италианецът да бъде представен официално в понеделник, а бившият нападател на Карамелите ще бъде на пейката за 4-и път, след като досега се справи доста добре, заменяйки Марко Силва. 

Под негово ръководство мърсисайдци победиха Челси с 3:1 и направиха 1:1 срещу Манчестър Юнайтед във Висшата лига. Снощи Евертън стигна до 2:2 срещу Лестър за Купата на Лигата, но загуби с дузпи. 

Големия Дънк, както бе известен във времето в което играеше, върна страстта е емоцията в отбора, не се притеснявайки да прави промени и да взима трудни решения, когато се налага. 

Анчелоти ще гледа мача от трибуните, като в неговия щаб ще влезе синът му Давиде, както и Фъргюсън. Официалният му дебют ще бъде на Боксинг дей срещу Бърнли, а договорът му ще е за 4 години и половина.