Флойд Мейуедър може и в момента да е в пенсия, но дългогодишният боксьор се увери, преди да се оттегли, че ще го направи с пълни джобове. 

"Парите" в действителност до толкова заслужава прякора си, че е официално най-добре платения атлет в последните 10 години според класацията на Форбс.
 
Беше ясно, че той взима най-много пари от всички в бойните спортове, но сега официално той изпревари и спортисти от NFL, NBA и MLB.
 
Флойд взе участие в няколко много касови двубоя, включително срещу Саул Алварес (41.5 милиона долара), Маркос Майдана (32 милиона), Мигел Кото (32 милиона) и Мани Пакиао (120 милиона).
 
Нищо от това обаче не може да се сравни с последния му професионален двубой срещу бившия шампион на UFC, Конър Макгрегър. Това, което се тиражира като новина е, че Флойд е прибрал 275 милиона долара само за да излезе на ринга.Не е зле за една вечер.
 
Но това, че Флойд не се бие, не означава че е спрял да печели.
 
Наскоро се появиха и новини, че Флойд и Дейна Уайт планират нещо интересно през 2020-та, което със сигурност ще увеличи богатствата и на двамата.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="bg"><p lang="en" dir="ltr">‘Money May&#39; lives up to the moniker <a href="https://twitter.com/FloydMayweather?ref_src=twsrc%5Etfw">@FloydMayweather</a> tops <a href="https://twitter.com/Forbes?ref_src=twsrc%5Etfw">@Forbes</a> list of highest paid athletes this decade. <a href="https://t.co/GzOeVh6Dge">pic.twitter.com/GzOeVh6Dge</a></p>&mdash; ESPN Ringside (@ESPNRingside) <a href="https://twitter.com/ESPNRingside/status/1209509491131203586?ref_src=twsrc%5Etfw">24 декември 2019 г.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>