ЦСКА се класира за групите на Лига Европа с най-евтиния си отбор в ерата на Гриша Ганчев. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в рубриката си "Спорт и бизнес" в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Живка Попатанасова.

Галерия

"Червените" снощи изиграха отличен мач и победиха с 3:1 като гост швейцарския гранд Базел, за да изпълнят голямата си цел през сезона на Стария континент.

"Според авторитетното издание Transfermarkt.com настоящият отбор на ЦСКА е оценен на 18,5 млн. евро. За сравнение, миналия сезон съставът струваше 26,4 млн. евро. Преди това цените бяха съответно 33,4 млн. евро, 27 млн. евро и 24,5 млн. евро. Това са сумите на всички футболисти на "Българска армия", взети заедно. Никой не се ангажира колко са реални, но знаем, че Transfermarkt.com има високо реноме", заяви Коларов.

Той каза още, че ЦСКА е поставен в четвърта урна при днешния жребий, който започва в 14.00 часа българско време. "Това означава, че "армейците" могат да имат много тежки съперници. Съществува вариант, при който да се паднат в една група с грандове като Арсенал и Милан", добави Коларов.

Вижте видео с целия разговор. В него гостът говори още за ЦСКА, за Лудогорец, както и за Григор Димитров и Цветана Пиронкова, които продължават участието си на "Ролан Гарос".