Реал Мадрид и Барселона излизат един срещу друг в едно от най-големите дербита на световния футбол. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в рубриката си "Спорт и бизнес" в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Христо Николов.

Програмата на Реал до края на сезона в Ла Лига:

Домакин Гост
Реал Мадрид Барселона
Хетафе Реал Мадрид
Кадис Реал Мадрид
Реал Мадрид Бетис
Реал Мадрид Осасуна
Реал Мадрид Севиля
Гранада Реал Мадрид
Атлетик Билбао Реал Мадрид
Реал Мадрид Виляреал

 

"Ел Класико" е много важно и за двата отбора, които преследват лидера в Ла Лига Атлетико Мадрид. Преди кръга "дюшекчиите" са 1-ви с 66 точки, Барса има 65 т., а Реал е с 63 т. През есента "Кралете" се наложиха с 3:1 на "Камп Ноу" и не са губили от големия съперник в 3 поредни дербита. Сега и двата отбора се намират в чудесна форма. "Белите" не познават вкуса на загубата в 12 поредни мача, от които спечелиха 10. Каталунците не са падали от 9 последователни срещи, от които се наложиха в 7", каза гостът.

Програмата на Барселона до края на сезона в Ла Лига:

Домакин Гост
Реал Мадрид Барселона
Барселона Хетафе
Виляреал Барселона
Барселона Гранада
Валенсия Барселона
Барселона Атлетико Мадрид
Леванте Барселона 
Барселона Селта
Ейбар Барселона

 

Той говори и за цените на двата отбора. "Съставът на Барселона е малко по-скъп – 823 милиона евро срещу 745,5 млн. евро. Най-много от Барса струва Лео Меси (80 млн. евро). Неговата цена е доста по-висока, но причината понижението е договорът му, който е до края на сезона. От Реал №1 е вратарят Тибо Куртоа (75 млн. евро)", добави Коларов.

 

Домакин Гост
Бетис Атлетико Мадрид
Атлетико Мадрид Ейбар
Атлетико Мадрид Уеска
Атлетик Билбао Атлетико Мадрид
Елче Атлетико Мадрид
Барселона Атлетико Мадрид
Атлетико Мадрид Реал Сосиедад
Атлетико Мадрид Осасуна
Валядолид Атлетико Мадрид

 

Вижте видео с целия разговор. В него гостът говори още за Европейското първенство по щанги и предстоящият турнир от сериите Мастърс в Монте Карло.

Снимка: БГНЕС