Треньорът на Интер Антонио Конте иска да работи отново с Н’Голо Канте. Според медиите в Италия Конте е предоставил списък с желаните от него футболисти за следващия сезон и в него освен френския полузащитник на Челси фигурират и имената на Артуро Видал и Емерсон Палмиери.

Наставникът на “нерадзурите” нерядко е подчертавал, че в състава му липсва опит. Интер започна прекрасно сезона и известно време бе начело в класирането, но към момента е на 4-та позиция. Статистиката показва, че “нерадузите” са изгубили цели 20 точки, след като са водили в резултата.

“Гадзета дело Спорт” твърди, че именно заради това Конте иска да привлече 29-годишния Канте, който вече не е смятан за незаменим за Челси. Франзуцинът изигра 27 мача за “сините” този сезон, като вкара три гола. Канте изигра 89 мача под ръководството на Конте по време на съвместния им период на “Стамфорд Бридж”.

Наставникът на Интер е набелязал и още един играч на Челси - левият бек Емерсон Палмиери, чиято цена е около 20 млн. евро.

33-годишният полузащитник на Барселона Артуро Видал също влиза в плановете на Конте. Очаква се чилиецът да струва около 20 млн. евро заради напредналата си възраст.