Един от най-големите таланти в Европа Доминик Собослай направи любопитен коментар за евентуален трансфер в Милан. Унгарецът е играч на Ред Бул Залцбург, а именно “росонерите” са смятани за големия фаворит за подписа му.

Спекулациите за негов трансфер на “Сан Сиро” станаха още по-силни, след като се разбра, че най-вероятно германецът Ралф Рангник ще бъде треньор на клуба през следващия сезон. В момента Рангник е начело на Лайпциг.

“Познаваме се прекрасно, той е като духовен лидер на цялото семейство на Ред Бул. Видяхме се наскоро, но ние се познаваме от доста време. Все пак трансферният прозорец още не е отворен, а освен това Рангник все още не е треньор на Милан, така че няма какво да коментирам”, каза Собослай пред медиите в родината си.

19-годишният полузащитник дори заяви, че не е задължително бъдещият му клуб да участва в Шампионската лига.

“Искам да спечеля Шампионската лига някой ден, но това не означава, че това трябва да е със сегашния или с бъдещия ми клуб. Един ден обаче искам да се случи. Затова работя толкова усърдно от дете”, коментира унгарецът.

Арсенал също има интерес към работливия полузащитник, но той самият разкри в кое първенство се надява да играе: “Испанското или италианското. Ще видим какво ще стане”.