Кингсли Коман най-вероятно ще пропусне реванша от осминафиналите на Шампионската лига срещу Челси утре. Крилото на Байерн Мюнхен пропусна днешната тренировка на тима си, който е с единия крак в следващата фаза след победата с 3:0 в Лондон в първия мач.

„Истина е, че Коман пропусна последната тренировка днес, но ние имаме достатъчно алтернативи в атаката", коментира капитанът и вратар на тима Мануел Нойер на пресконференция. "Когато играч с неговото ниво го няма, това винаги си личи, но имаме варианти да запълним празнината“, добави стражът.

Коман има мускулен проблем, заради който се подготвяше самостоятелно и вчера. Байерн ще бъде и без друг французин в реванша – контузения защитник Бенжамен Павар.

„Като изключим Бенджи и Кингсли, всички останали в отбора са здрави и готови. Така че сме и щастливи, защото не губим още играчи“, каза още Мануел Нойер.

"Не се отпускаме въпреки победата с 3:0 в първата среща. Имахме малка пауза, но осъзнаваме, че имаме добра стартова позиция за един добър мач. Искаме да спечелим втора победа на собствен терен, завърши Нойер.