Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович остана доволен от победата на тима си с 5:0 над Ботев Ихтиман. „Червените“ се класираха за осминафиналите на Купата на България след хубава и резултатна игра, което се хареса на дебютиращия специалист от Босна и Херцеговина.

"Стигнахме до победата срещу Ботев Ихтиман точно така, както си мислехме. Използвахме нашите качества, държахме топката, подавахме си пасове. Опитахме се да пресираме противника и мисля, че се получи.

Иска ми се да имам всички играчи да бъдат тук и да разполагам с всеки от тях, но е много важно всеки играч да иска да се изяви. Това трябва да се показва и по време на тренировка. Доволен съм от резултата днес, пет гола не са малко, но задължително трябва да почваме да вкарваме повече от положенията, които създаваме. Искам да имаме здрава конкуренция в отбора, а това се създава с добра атмосфера. Днес целта бе да спечелим с 3-4 гола и това се получи, играчите са щастливи от представянето си.

Чувствам се добре в ЦСКА, всички около мен са приятни хора, искат да помагат. Продължаваме да работим, да се опознаем още по-добре с помощниците ми. Искам да виждам агресивност, движени и три точки не само срещу Левски, а срещу който и да е противник. Не трябва да подценяваме противника, това е първата крачка към победата.

С Локомотив спечелих три купи. Мисля, че постигнах достатъчно. Животът е такъв, какъвто е. Аз съм прав за себе си и продължавам напред“, каза Акрапович след мача.