Полузащитникът на Тотнъм Джовани Ло Селсо няма да играе повече до края на годината и пропуска сгъстения цикъл около Коледа и Нова година, тъй като е получил травма на бедрото в мача с Лестър, обяви мениджърът на шпорите Жозе Моуриньо.

Аржентинецът се появи на терена през второто полувреме и малко по-късно трябваше да напусне терена. Тотнъм претърпя поражение през изминалия уикенд в тази среща с 0:2. И така 24-годишният Ло Селсо отпада от сметките на Специалния за трите мача в следващите седем дни.

За сметка на това обаче халфът Танги Н'Домбеле, който през седмицата пропусна мача със Стоук Сити за Купата на Лигата, вече е на разположение. Моуриньо обаче ще го остави още време извън състава.

"Джио не е готов. Не знам и кога ще се върне. Със сигурност обаче няма да играе в периода около Коледа и Нова година. Танги е напълно възстановен, но няма да пътува с нас и това е мое решение, каза Моуриньо преди заминаването за мача с Уулвърхямптън.

Хари Кейн, който игра пълни 90 минути в предишните четири мача, ще пордължи да играе без да се обръща внимание на призивите да му бъде дадена почивка. До момента той е замесен в 19 попадения във Висшата лига през този сезон.

"За играч като него, който работи здраво и правилно, има ясна дозировка, не би трябвало да е проблем да играе на ниво през три дни. Предполагам, че начинът му на живот му осигурява достатъчно почивка, оБяви Моуриньо.