Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити се изправят един срещу друг в среща от 1/2-финалите за Купата на Лигата. Двубоят е тази на вечер, на стадион "Олд Трафорд", от 21:45 часа.

Прогнозата на Gol.bg

Двата отбора отново играха един срещу друг, преди по-малко от месец. Тогава двубоят бе изключително постен откъм футбол и завърши при нулево равенство. Оттогава насам и Юнайтед и Сити се намират в чудесна форма и нямат загуба. "Червените дяволи" са с 5 победи и един равен, а "гражданите" имат 4 победи и хикс.

Равенството 0:0 в предишния двубой изненада всички експерти. Два доста офанзивно изглеждащи отбора, които разполагат с топ нападатели, а и защити, които не винаги са толкова стабилни. Определено си беше изненада, която едва ли ще се повтори и тази вечер.

Ако в редовните 90 минути не се излъчи победител, то веднага ще бъде прибегнато до изпълнение на 11-метрови наказателни удари.

Мачът е непредсказуем и най-добрата прогноза за него е гол-гол. Това е и нашата прогноза. Двата отбора да отбележат гол, а по-смелите могат да пробват и равенство.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 1:1