Сигурни сме, че всеки един почитател на спортните залози по един или друг начин се стреми към по-висока и ефективна прогноза, която логично ще донесе и по-високи успехи. Това може да се случи по два начина – присъствието на бонус като тези SESAME бонуси за  подсилване на нашите залози или употребата на секцията с високи ставки и по-специални селекции. 

Макар и второто никога да не се разглежда като бонус, все повече потребители са положително настроени и красноречиви относно идеята. Свикнали сме да наблюдаваме точно това и няма как да останем разочаровани от факта, че разполагаме точно с такива опции, особено след като имаме пълната свобода да се насладим на истинската игра. 

За целта обаче трябва да насочим вниманието на клиентите към така наречените Летящи коефициенти, които този бранд предлага, в другите платформи може да ги откриете с други имена като бустър, но генерално всяко едно малко по-различно име идва с една и съща цел – повишаване на коефициентите поради високия зрителски интерес. Не е трудно да открием, че доста от феновете, макар и не толкова запалените, винаги обръщат голямото внимание на спортните дербита, които логично се радват и на доста  специални коефициенти. 

Тук трябва да обясним и как точно работят коефициентите – ниските посочват най-близките атлети и отбори до победата,  високите работят на противоположната логика – имат далеч по-малки  шансове за  успех. Може да ви се струва несправедливо, но точно тук не трябва да забравяме, че спорта предлага доста специални  изненади. 

Анализаторите посочват, че понякога  в тази  секция ще открием и не толкова  интересни дербита, но пък не трябва да забравяме старата максима  - имаме ли възможност да направим добра прогноза, готови  сме да я дадем, без значение дали ще гледаме Ел Класико или отбори от Беларус, които впрочем спечелиха доста фенове през последните две години, все пак това беше голямата футболна атракция. 

Въпросът обаче остава, как да се възползваме от тази опция? Отговорът е доста лесен, отваряме секцията, следим всички налични дербита и избираме към какво да се насочим, това също така трябва да ни напомня и още нещо – трябва винаги да следим прогнозите, информацията за отборите там, както и да се възползваме от различните типстъри – няма да минем без тази информация, все пак по-високите коефициенти не означават нищо повече от шанс, как точно ще го използвате е изцяло ваша отговорност. Ако търсите още информация, тогава вижте и кога идват тези по-специални промоции. 

Освен това не трябва да забравяме, че имаме и много други варианти, с които да повишим коефициентите, освен посоченият,  можем винаги да се възползваме от така наречените множествени залози, но разбира се, повече срещи в нашия фиш повишават значително и риска, но и коефициента, следователно тук наистина трябва да внимавате много с избора си, както и с възможностите, добрата новина е, че ако използвате разумно опцията за кеш-аут, можете дори да инкасирате някаква печалба. 

Без значение на какво точно ще заложите и как ще се стремите да повишите коефициента, опитайте се да играете разумно и отговорно, понякога забелязваме, че спортните фенове са способни да направят прогноза предимно на интуиция и чувства и докато това на някакви етапи ще дадат шанс за успех, но преди всичко е разумно  да се запознаете с фактите и състоянието на един отбор. Спортът никога не дава 100% гаранция за успех, понякога можем да открием доста сериозни проблеми в това отношение.