Сигурни сме, че мнозина си спомнят как се случва всички добре познатите спортни барове за правенето на прогнози. Имате нужда от една разходка, дневния вестник с цялата футболна програма и разбира се, трябваше да се срещате с добре познатите хора, които винаги имаха мнение по темата. Разбира се, това се промени с появата на  онлайн платформите, оказа се, че е достатъчно да имате интернет  връзка и нямате никакви проблеми да се насладите на истинските удоволствия от играта. 

Днес ситуацията се променя драстично и ни позволява не само да бъдем малко по-свободно, но и да правим залози по време на самото събитие. Ето защо анализаторите ни предоставят това ревю - Sesame и с негова помощ можем не само да посочим силните и слабите страни на новия бранд, но и да обясним какво наистина трябва да следим, когато сме решили да се забавляваме на залози на живо. 

Какво обаче са те? Това е един от по-важните въпроси, когато решим да вземем максимума от даден букмейкър, но освен това получаваме и свободата на една малко по-различна игра. Обикновено залозите на живо имат някои разминавания. Тук можем да разгледаме доста разликите между залозите и все пак ще посочим една от основните – възможността да направим прогноза дори и по време на самия старт. Освен това имаме не само  стандартните ставки, но и така наречените микропазари, чиято основна цел е да ни се гарантира не само малко повече емоция, но и да се предостави висок шанс за забавление. 

Все пак имаме доста фалове, преки свободни удари, корнери и други изпълнения  в дадена среща, следователно в рамките на 90 минути можем да се насладим на доста изненади. В този случай, посочения бранд – Сезам има точно такава разработена платформа и подозираме, че запалените фенове вече са обърнали внимание на основните функции и техниката на работа. 

Ако обърнем внимание на основните изисквания, които един запознат играч би пожелал да направи, те  са обвързани  с някои задължителни функции. Такива може да бъдат кеш-аут, създаването на залог и разбира се, богатото разнообразие от стандартни ставки, както и наличието на добре известните предложения като залози на живо и възможност за интегрирането на така наречените микропазари – вече обяснихме какво представляват в горните редове, но напомняме, че залогът при изпълнението на пряк свободен удар, може да се брои именно за такъв. 

Единственото поле, в което новият бранд още не се е развил до толкова голяма  степен е така наречената опция за  пряко предаване. Имайки предвид бързия старт, не можем да се изненадваме и от някои пречки,  защото все пак тук  имаме нужда от време за закупуването на лицензи, които със сигурност ще се отразят върху самия бранд – това обаче може да се случи в близкото бъдеще. Какво още трябва да запомним за залозите на живо? 

Те се радват на доста по-сериозни коефициенти,  поради простата причина, че все пак се случват почти веднага и няма много място за преценка и анализ, но с оглед на нивото на адреналин, всеки клиент може да поставя минимални залози  и да се наслади на играта. Преди всичко напомняме, че залозите на живо винаги идват с призив за отговорна и разумна игра, следователно ви съветваме да се уповавате на тази максима.