Ще открием, че в последните месеци все повече фенове обръщат внимание на новите играчи, които са се насочили към родната комисия по хазарта и ще се стремят да вземат своя лиценз. Това не трябва да ни изненадва по няколко причини – първо има поле за по-сериозна конкуренция и второ – условията тук са повече от прекрасни. Кандидатите наистина не са малко, но не трябва да забравяме, че последната дума винаги има комисията по хазарта и ако една точка не отговаря на основните изисквания, няма да останем никак очаровани от крайния резултат. 

Нека обаче отговорим на въпроса: кой е Бетано? Ако разгледаме малко по-подробно онлайн ревюто на анализаторите тук - Betano ще открием, че дейността му започва през 2016 г. и за кратко време успява да добави някои от най-важните и полезни функции, с които да спечели сърцата на феновете. Защо обаче не сте го чували? 

В началото можем да забележим, че брандът разчита повече на своите собствени качества и затова редуцира рекламата си, но в течение на времето ще забележим, че все повече клиенти дават висока оценка, такава дават и анализаторите, както и някои технологични симпозиуми, които са наградили мобилното им приложение с цели две награди – едното е за иновации при извършването на преводи, а другото е за  бързо развитие в този сектор. 

От гледна точка на възможности за игра, подчертаваме доста интересни бонус предложения, с които всеки да започне своята игра доста приятно и безрисково, а след това не трябва да забравяме, че феновете със сигурност ще останат очаровани от някои допълнителни възможности като наличието на дербита с повишени коефициенти, присъствието на така наречените дневни мисии, както  и ментор за залози – неговата функция със сигурност ще ви допадне, той предлага доста интересни събития, които може би сте пропуснали или още не са спечелили вниманието ви. 

Не трябва да забравяме, че тук има бонус възможности като ранно изплащане за  спорт, наличие на кеш-аут – всички разновидности и достатъчно добри ставки. Самата платформа е също достатъчно добре систематизирана и интуитивна, а като някакъв минус можем да посочим само липсата на пряко предаване, като можем само да подозираме, че в близко бъдеще ще бъде добавено като функция – очевидно е, че това отнема малко време за аудиторията и най-често точно тази функция е обвързана със закупуването на лицензи. 

И тук идва най-големият въпрос, кога да го очакваме, особено след всичко показано на този етап? Отговорът зависи от много фактори, трябва да приемете, че лицензирането на един бранд не става за няколко дни. Проверките са изключително безмилостни и не прощават на абсолютно никого, при един пропуск веднага ще открием, че процедурата се отменя. Основните прогнози са за есента, ако всичко мине правилно и няма някакви проблеми в самите процедури. 

Не трябва да забравяме, че ако все пак не може да чакате, този оператор разполага с лиценз от Малта и с помощта на VPN може да проверите платформата или просто да прочетете по-подробно ревюто. Препоръчваме все пак да не бързате с регистрацията, защото наистина може да пропуснете някои от добрите стартови оферти, които предстоят, все пак говорим за нов бранд, който ще намери най-добрата стартова промоция за привличането на аудиторията.