Япония официално реши, че ще даде зелена светлина на едно от най-чаканите спортни събития, което трябваше да се отложи, а имайки предвид японската педантика, това ще бъдат едни малко по-различни игри, но пък поне се случват. Ако четете тези редове, подозираме, че сте почитатели на този спортен формат и имате мнение за  всички видове спортни дисциплини, които ще се проведат. 

Не е трудно да открием, че повечето реномирани брандове вече разполагат със специална секция за Олимпийските игри, като освен индивидуални дисциплини, можем да открием и наличието на по-дългосрочни залози, като коя страна ще вземе най-много медали, както и номинирането на победители в различните дисциплини – твърде много са, затова няма да ги изброяваме всичките. 

Един от операторите с особено внимание към настоящото събитие е betano и ако разгледаме платформата, можем да открием доста интересни ставки, с които игрите да станат много по-вълнуващи. Брандът предлага и доста сериозни бонуси за нови потребители, но тук трябва да подчертаем, че все още няма лиценз за България – процедурата е стартирана, но колкото и големи оптимисти да сме, най-вероятно ще стартира през есента. Можете да използвате платформата и да направите регистрация през VPN, ако офертите ви допадат, макар и да няма лиценз от родната комисия, разполага с такъв от Малта, който е напълно достатъчен за изпълнение на всички европейски закони на хазарта. 

Препоръчваме да обърнете внимание и на брандове като Bet365, който освен платформа на български език, може да ни изненада и с изцяло разработена секция и доста добри коефициенти. Вниманието е подчертано и няма как да останем без присъствието на пълната секция от предложения, както дългосрочни залози, така и индивидуални за всяка една дисциплина. 

Родният бранд Уинбет също се е погрижил за почитателите на Олимпийските игри. Ставките са подобни, но както се досещаме, всеки бранд има различни коефициенти и точно по тази причина препоръчваме да направите вашето качествено сравнение с помощта на анализаторските платформи – впрочем там вече присъстват доста добри и подробни ревюта за всеки един оператор, който ще хвърли малко повече внимание на едно от най-старите спортни събития в света. 

Препоръчваме да обърнете внимание и на Palms Bet, където освен възможност за получаването на бонуси и безплатни игри – редовна практика в тази платформа, получаваме и пълното портфолио от спортни дисциплини, както за мъжете, така и за  жените. Цялата секция включва 144 предложения, което е повече от впечатляващо, но нека не забравяме, че няма да минете без още един много важен елемент – прогнози и анализи. 

Точно така, успешните прогнози изискват от нас да се подготвим за всички очаквано и неочаквано, олимпийските игри не се различават особено от тези при футбола, просто се променя самата специфика. Спортните изяви, които очакваме, ще бъдат в дисциплини като художествената гимнастика, борбата, вдигането на тежести, спортната стрелба и разбира се – боксът. Тервел Пулев ще се завърне и се надяваме, че този път ще вземе нещо повече от бронз. 

Остава само да напомним на феновете, че макар и да има различия, всеки букмейкър ще изисква прогнозите да се правят разумно и с удоволствие, а и нека не бързаме, това ще е целодневно занимание, което няма как да пропуснем.