Видео платформите за стрийм на съдържание започнаха да стават все по-популярни и след като не се движат по сценарий и разчупват основните правила, а точно защото са нещо различно, започнаха да печелят и повече внимание. 

Според някои изчисления, потребителите на Twitch от миналата година са близо 9.36 милиона души и предоставеното им съдържание е от близо 110 милиона часа. И точно тук няма как да пропуснем и факта, че освен електронни спортове, все повече стриймъри избират да пускат и своите любими покер игри, някои насочват вниманието ни към електронните слотове. 

В ревюто от Сайлънтбет за Sesame Casino раздела ще открием някои интересни практики, огромно количество слот машини, както и добре познатите електронни спортове. Последните се намират в спортната секция на бранда и ако още не сте запознати, препоръчваме да им обърнете внимание - те са най-бързо развиващата се дисциплина в последните 30 години, а това не се случва при всяка дисциплина - все пак към момента има около 8000 официални спорта. 

Оказва се, че платформата Twitch, която беше изградена изцяло за геймъри, може да се използва и за друго предназначение, практически всеки може да избере какво да споделя от своя екран за аудиторията и точно по тази причина откриваме, че вече има и стрийм на ротативки. С малко повече коментари и внимание в детайлите, най-вероятно е логично да открием, че аудиторията от юни е близо 226 886 гледания. Новата категория официално е поставила рекорд, но подозираме, че ситуацията ще продължи да се разраства и напред във времето, все пак беше повече от очаквано да станем свидетели на точно това. 

Към този момент има около 6293 канала на тази тема, изгледани са близо 27 милиона часа, докато самото съдържание общо е близо 119 038 часа. Интересен факт е, че ротативките така или иначе се радват на повече внимание от зрителите, докато покер играчите са далеч по-малко заинтересувани. И това не би трябвало да ни изненадва, ако обърнем внимание на количеството ротативки и фактът, че повечето са създадени за забавление и развлечение, достатъчно е да имате само един добър коментар, за да превърнете своите умения в нещо повече от индивидуално забавление. 

Разкриването на този потенциал изобщо не ни изненадва, но напомняме, че ротативките нямат стратегия - без значение какво ще ви кажат всички стриймъри. Що се отнася до самата платформа, кликнете тук за повече информация и малко предистория за връзката между нея, онлайн платформите и всички останали популярни приложения. Напомняме, че същата е създадена за забавление и бързо се превърна в нещо предпочитано и изключително вълнуващо. 

Най-важното е, че всеки има свободен достъп и след като телевизията се оказва с все повече ограничено влияние, аудиторията може да се наслади на много по-оригинален и качествено представяне, стрийм извън сценария и свобода да се гледа не само напълно свободно и от всяка една точка на света – достатъчно е просто да имате интернет. Като социална платформа, която бързо се ориентира към iGaming индустрията, изобщо не е трудно да забележим, че ще спечели още повече влиянието на почитателите, особено след като този бранш продължава да печели вниманието на аудиторията.