Бразилия продължава с победния си ход в подготовката за световното първенство в Катар. Селесао разби Гана с 3:0 в контрола, като отново блесна звездата на Ричарлисон. Нападателят на Тотнъм вкара два от головете, а петкратния световен шампион продължава да няма загуба, когато той се разпише.

В последните 17 мача Бразилия има 12 сухи мрежи и в тях спечели 13 пъти, три пъти направи равенства, като загуби само веднъж.

Ричарлисон вкара и двата си гола през първото полувреме на мача. Маркиньос откри в 9-ата минута след подаване на Рафиня. След което дойдоха миговете на звездата на Тотнъм. И за двата гола му асистира Неймар, като Ричарлисон направи 3:0 с попадения в 28-ата и 39-ата минута. Ричарлисон е в невероятна фора за Селесао, като през тази календарна година той вкара веднъж срещу Чили, 2 пъти срещу Боливия, веднъж срещу Южна Корея, а сега добави още две попадения.

Това беше шеста поредна победа на Бразилия, като последното им поражение си остава на финала на Копа Америка миналото лято, когато падна 0:1 у дома от Аржентина. Селесао е в група на Мондиал 2022 със Сърбия, Швейцария и Камерун. Гана пък ще се изправи в група срещу Португалия, Южна Корея и Уругвай.