Един от най-влиятелните английски вестници "Таймс" пише, че сериозно се обсъжда раждането на Ол Стар Гейм за европейския футбол. Идеята, която преди няколко седмици даде новия собственик на Челси Тод Боехли беше само за среща на звездите от Висшата лига разделени на Север и Юг. Но според "Таймс" подобна идея се е харесала много на клубовете и някои от тях са готови да развият идеята като добавят първенствата на Германия, Италия и Испания в списъка

Все още не е ясно на какъв етап е обсъждането, като най-вероятно идеята е такъв мач да се провежда през лятото преди сезона или в зимната пауза. Според "Таймс" това е само една идея, но тя е в процес на обсъждане. Става въпрос за сблъсък с четири отбора със звездите от всяко първенство.

"Това е идея, която заслужава внимание" заяви Лоренцо Казини, президент на футболната лига на Италия. "Ще проучим проекта с клубовете на следващата среща и ще видим какво може да направим. Спомням си с емоции мача между Европа и Света през август 1982 г. с Дзоф, Тардели, Роси, Платини, Зико. Това може да е страхотно зрелище", добави шефът на футболната лига в Италия.

За да накара феновете да мечтаят "Таймс" направи хипотетични титулярни състави за такъв мач за всяка от четирите лиги. В такава версия обаче звезди като Мбапе, Неймар и Меси не са в списъка, защото се състезават във Франция.

ВИСША ЛИГА: Алисон, Джеймс, Рубен Диас, Тиаго Силва, Зинченко, Де Бройне, Райс, Родри, Салах, Холанд, Луис Диас

СЕРИЯ А: Менян, Ди Лоренцо, Шкринияр, Бремер, Спинацола, Брозович, Милинкович-Савич, Киеза, Дибала, Леао, Осимен

БУНДЕСЛИГА: Зомер, Фримпонг, Де Лихт, Гвардиол, Дейвис, Кимих, Белингам, Гнабри, Мусиала, Мане, Нкунку

ПРИМЕРА ДИВИСИОН: Куртоа, Кунде, Милитао, Хименес, Алаба, Модрич, Бускетс, Педри, Бензема, Левандовски, Винисус