Анте Ребич може да се завърне в игра за Милан срещу Емполи утре вечер. Шампионът на Италия гостува в Тоскана в опит да остави зад гърба си поражението от Наполи в последния кръг. В състава на росонерите отново ще бъде Анте Ребич, който пропусна последните мачове заради контузия. Той избухна в първия кръг, когато вкара два гола за поедата с 4:2 над Удинезе.

Треньорът на Милан Стефано Пиоли призна, че хърватина е в групата за мача. "Да, той ще бъде част от отбора. Даже очаквам от него този сезон да играе повече от миналия. Много е важно да разпределяме добре силите си, защото сега ни чакат 12 мача за 44 дни. Трябва добре да използваме всички", обяви Пиоли.

В състава обаче няма да бъдат контузените Дивок Ориги, Майк Менян и Тео Ернадес, както и дългосочно отсъстващите играчи като Алесандро Флоренци.

"Емполи е силен отбор, който не те оставя да играеш. Опитва да те натиска в твоята половина. Татарушану знае да играе добре с крака, но ще е много по-важно да излизаме добре от пресата им и да държим топката", добави Пиоли.