Треньорът на Наполи Лучано Спалети се появи на пресконференцията преди мача утре с Торино с две рози в памет на Махса Амини и Хадис Наджифи, двете ирански жени убити от насилствената репресия на иранското правителство. Наставникът на кампанци не се крие и обяви, че неговия отбор се бори за титлата.

"Въпреки многото национали и пътуванията, ние сме готови. Нямаме контузени и всички са много мотивирани. Всеки мач е, за да ни напомни дали сме достатъчно добри или не", обяви Спалети.

"Ние сме млад и амбициозен отбор. А най-младите винаги искат да бъдат шампиони. Клубът бе много добър в сглобяването на този тим. Ние искаме да се борим за титлата до самия край. Класирането е изравнено и има много силни отбори, които играят хубав футбол. Ние се адаптирахме добре, трябва да продължим в същия дух", добави треньорът.

Голямата въпросителна преди мача с Торино е кой ще води атаката. Джакомо Распадори е в невероятна форма с 4 гола в последните си 5 мача с клуба и страната си. Джовани Симеоне пък вкара победното попадение срещу Милан в миналия кръг.

"И двамата ще играят. За да се борим за титлата трябва да имаме хора, които са свежи, в кондиция и стимулирани. Това не е лесно и затова се използват всичките пет смени. Във вторник отново играем и да говорим кой е титуляр сега или не, няма никакво значение. Двамата имат 90 минути днес и после още 90 трудни минути във вторник".