Пред погледа на Сър Алекс Фъргюсън и Оле Гунар Солскяер, Манчестър Юнайтед се върна към победите, след като удари с 2:0 Уулвърхемптън у дома в 36-ия кръг на Висшата лига. 

Червените дяволи спечелиха след голове на Антони Марсиал през първото полувреме и на Алехандро Гарначо в края, а можеха и да спечелят и по-убедително, след като имаха сериозно предимство и вратарят на гостите направи серия спасявания. 

С трите точки отборът се изравни с третия Нюкасъл с по 66, при равен брой мачове с 5-ия Ливърпул, който е с 62, така че успехът бе наистина важен. Вълците нямаше за какво да играят и не създадоха почти нищо, като остават с 40 точки на 13-ото място. 

В състава на домакините очаквано липсваше Маркъс Рашфорд поради контузия. Санчо, Антъни и Марсиал действаха в атака аедно с Бруно Фернандеш. Рафаел Варан бе в центъра на защитата след 7 мача отсъствие. За Вълците на вратата се появи Даниел Бентли вместо Жозе Са. 

Началото бе силно за Червените дяволи, които имаха инициатината, а в 9-ата минута Антъни стреля покрай вратата от добра позиция, след като нагласи топката на левия си крак, но пропусна добрата възможност. 

Чак след около 15-ата минута гостите се подобриха и мачът стана двуостър, но до добри ситуации не се стигаше често. В 22-ата минута Варан реши да стреля отдалеч, но насочи топката към корнера, вместо към  вратата с ужасен опит. 

Бруно Фернандеш отправи силен свободен удар, но Бентли комфортно се справи. Ериксен пък стреля встрани, а Антъни не успя да вкара от чиста позиция с глава. Логичното обаче все пак се случи в 32-ата минута. Килман от гостите не се справи добре, Бруно Фернандеш нахлу в празното пространство и подаде на Антъни, който виждайки вратаря Бентли пред себе си, пусна към свободния Марсиал, който вкара на празна врата. 

Юнайтед продължи да има предимство и да натиска, като в 41-ата минута Куня едва не си вкара автогол, но вратарят изби. В крайна сметка паузата дойде при 1:0, а предимството на домакините можеше и да е по-сериозно, тъй като ударите бяха 15-1 за тях, но чистите положения бяха само 2. 

Второто полувреме започна с добра възможност пред Антъни, но ударът му бе твърде слаб. Вълците пък така и не можеха да създадат нещо опасно. Юнайтед пък не успяваше да стигне до гола на спокойствието. 

В 73-ата минута Санчо и Вегхорст взаимодействаха, като английският национал стреля опасно, но Бентли успя да избие топката покрай гредата. В 82-ата минута стражът на Уулвс отново се справи, този път след удар от полуволе на Каземиро, за да остави отбора си в мача. 

Бентли направи това и в 90-ата минута, за да избие удар на Антъни, преди всичко да приключи в 94-ата минута. При контраатака Бруно Фернандеш изведе резервата Гарначо, който напредна, навлезе в наказателното поле и след като финтира съперника, стреля и реализира с помощта на страничната греда. 

Манчестър Юнайтед – Уулвърхемптън    2:0

1:0    Марсиал 32
2:0    Гарначо 94

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Уан-Бисака, Варан (81 Магуайър), Линдельоф, Шоу, Каземиро, Ериксен (81 Фред), Антъни, Бруно Фернандеш, Санчо (82 Гарначо), Марсиал (68 Вегхорст)
Уулвърхемптън: Бентли, Семедо, Доусон, Килман, Тоти (62 Буено), Нунеш, Невеш, Лемина (74 Траоре), Нето (46 Хван), Куня (62 Поденс), Диего Коста (77 Хименес)