Фенове на Пирин отново поискаха оставката на мениджъра Уорън Фийни. Те са бесни на ръководството на клуба, че не освобождава северноирландеца.

Благоевградчани бяха живнали малко и регистрираха четири поредни мача без загуба, но през тази седмица паднаха два пъти - първо с 1:2 от Локо Пловдив на "Лаута" в отложен двубой, а сега с 0:3 от Левски.

Константин Капчин - шеф на един от фенклубовете на орлетата, който от доста време насам критикува Уорън Фийни, написа във фейсбук.

"Зелени бездушници на заплата, пак го гушкайте на квадратната глава! Какво бездушие, какво безличие... Псевдо звезди и пияница - уникална симбиоза! В навечерието на стогодишнината ни да са такива отрепки... На фона на най-ниската работна заплата, каквато е тя в Благоевград, те получават уникални възнаграждения и си правят чики-рики".

Преди време феновете на орлетата дори излязоха с открито писмо към собственика Пол Белогур да уволни Фийни. Босът на клуба обаче не се съобрази с мнението им. Пирин далеч не е с най-малкия бюджет в елита, но е на последно място в класирането.