Синът на Петър Хубчев и дъщерята на Илия Груев ги дариха с внуче.

Наследникът на четвъртия в света – Валери, и щерката на треньора – Християна, гушват първородната рожба. Бебето се ражда в началото на септември, научи "България Днес". Внукът на легендите носи името на татко си - Валери-младши.

Християна и синът на героя от САЩ '94 са заедно от няколко години. Запознават се в Германия, където семействата на двамата живеят от години. Решават да станат родители в България. Малкият Валери проплаква в столична болница, разбра вестникът.

Щерката на Груев е завършила университета в Хайделберг. Тя е кака на правещия фурор с националния отбор и Бундеслигата Илия Груев-младши. 22-годишният футболист е сред най-добрите в клубния си "Вердер".

Синът на Хубчев пък е бивш футболист. Наследникът на легендарния защитник рита няколко години в ниските нива на немските дивизии. Образованието си Валери получава в Англия.

Щастливият дядо Илия Груев вече е почерпил близки и приятели в България за хубавия повод. Бившият национал от известно време е у нас. Основната причина е раждането на първото му внуче, предава вестник "България Днес".